Vriend van de maand: Industrial Pump Group

Industrial Pump Group, kortweg IPG, is een merkonafhankelijke pompleverancier bekend om onze uitgebreide expertise in zowel de distributie als revisie van industriële pompen. Met een toegewijd team en een sterke focus op kwaliteit en klantenservice, bieden wij oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Onze revisietak speelt een cruciale rol in het verlengen van de levensduur van de pompen en het optimaliseren van hun prestaties, wat ons een betrouwbare partner maakt in diverse industrieën.

Bij IPG zijn we trots op onze toewijding aan onderwijs en innovatie. Als ‘Vriend’ van de Stichting Vrienden van het Technisch en Maritiem vmbo Velsen, geloven wij sterk in het ondersteunen van de volgende generatie technici en maritieme professionals. Onze missie is niet alleen het leveren van uitmuntende diensten binnen onze sector, maar ook het investeren in de gemeenschap waar we deel van uitmaken.

De keuze om vriend te worden van de stichting was een logische stap voor ons. We zien het als een investering in zowel de toekomst van jongeren als in de innovatie binnen ons vakgebied. Ons partnerschap met de stichting stelt ons in staat om direct bij te dragen aan de educatie en ontwikkeling van studenten die de toekomstige leiders in techniek en maritiem zullen zijn.

We kijken uit naar de voortdurende samenwerking en de briljante innovaties die hieruit zullen voortvloeien. Samen bouwen we aan een slimmere, duurzamere wereld.

www.industrialpumps.nl

 

Deel bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk meer